Ingredientai
- Kopūstai 1 vnt. pekino
- Pomidorai 5 vnt. vyšninių
- Persikai 1 vnt. konservuotų, nedidelės pakuotės
- Fetos sūris 100 g
- Vištiena 150 g
- Druska 1 žiupsnelis salotoms ir padažui
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis salotoms ir padažui
- Pesto padažas 1 arbat. š. padažui
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š. padažui
- Citrinos 1 vnt. 2 valg. š. - padažui
- Balzaminis actas 1 arbat. š. padažui
Kaip gaminti
- Pomidoriukus perpjaukite per pusę, persikus ir fetą supjaustykite kubeliais.
- Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite su šiek tiek alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu druskos bei pipirų.
- Kopūstą suplėšykite nedideliais gabalėliais, visus padažo ingredientus sumaišykite ir gautą padažą užpilkite ant kopūstų, gerai išmaišykite.
- Pekino kopūstą dėkite į lėkštę, ant jo išdėliokite fetą, persikus, pomidorus ir uždėkite dar šiltą vištieną.
- Viską pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita