Ingredientai
- Vištiena 450 g filė
- Kalendros 2 arbat. š. maltų
- Kmynai 1 arbat. š. 0,5
- Česnakai 4 skiltelės
- Raudonasis svogūnas 4 vnt.
- Imbieras 1 vnt. nedidelio gabalėlio
- Ciberžolė 1 valg. š.
- Druska 1 arbat. š.
- Aliejus 2 valg. š.
- Cukrus 2 valg. š.
- Sviestas 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Smulkiai sukapokite česnakus, svogūnus ir imbierą, viską dėkite į elektrinį trintuvą, suberkite ciberžoles, kalendrą ir kmynus.
- Viską susmulkinkite iki vientisos masės, pridėkite druskos, sviesto ir cukraus ir dar kartą gerai ištrinkite.
- Mėsą sumaišykite su marinatu ir leiskite pastovėti šaldytuve ne mažiau nei 1 val. (dar geriau per naktį).
- Kepkite ant bambukinių iešmelių grilyje.
Pagaminsite per 30 min., neskaičiuojant marinavimo ir kepimo laiko.
Receptą atsiuntė Kristina
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Sultinga vištiena“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita