Ingredientai
- Prieskoniai 1 vnt. 1 pak. Santa Maria Satay prieskonių mišinio
- Vištienos krūtinėlė 500 g supjaustyta kubeliais
- Aliejus 2 valg. š.
- Vanduo 2 valg. š.
- Ryžiai 1 sauja garnyrai
- Riešutų padažas:(patiekimui) 1 žiupsnelis
- Mediniai pagaliukai: 4 vnt.
Kaip gaminti
- Sumaišykite Satay prieskonių mišinį su aliejumi ir vandeniu.
- Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir marinuokite 15 minutes.
- Suverkite vištienos gabaliukus ant iešmelių.
- Kepkite vėrinukus kepsninėje arba keptuvėje keletą minučių.
- Patiekite su žemės riešutų padažu ir ryžiais.
Receptas iš „Santa Maria“ interneto svetainės.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita