Ingredientai
- Vištienos širdelės: 500 g
- Sojų padažas 125 ml 0,5 stiklinės - marinatui
- Aliejus 3 valg. š. marinatui
- Sultys 2 valg. š. 2 - 3 - citrinų - marinatui
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis maltų - pagal skonį
- Vištienos prieskoniai 1 g pagal skonį
Kaip gaminti
- Išpjaustykite širdelių venas, gerai jas išplaukite.
- Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, aliejų, pipirą, citrinų sultis, pasūdykite, sudėkite pipirus ir prieskonius (druskos, pipirų, vištienos prieskonių berkite pagal skonį). Marinatą gerai išmaišykite.
- Šiuo marinatu užpilkite širdeles ir gerai išmaišykite, palikite vėsiai 4–6 val.
- Kepkite kepsninėje 15–20 min.
Pagaminsite per 25 min., neskaičiuojant marinavimo laiko.
Receptą atsiuntė Janina M., Alytus
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Sultinga vištiena“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita