Ingredientai
- Vištiena 4 vnt. filė gabalėlis po 175 g
- Šoninė: (gabalėlių po 10g) 12 vnt.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis grūstų SANTA MARIA
- Druska 1 žiupsnelis SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
- Moliūgo sėklos 100 g įdarui
- Parmezano sūris 100 g tarkuoto - įdarui
- Alyvuogių aliejus 100 ml įdarui
- Džiovinti pomidorai 10 vnt. SANTA MARIA saulėje džiovintų - įdarui
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. SANTA MARIA CHIPOTLE - įdarui
- Česnakai 2 skiltelės smulkintų - įdarui
- Citrinos 1 vnt. šviežiai spaustų sulčių - įdarui
- Raudonėliai 1 arbat. š. 0,5 SANTA MARIA
Kaip gaminti
- Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
- Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.
- Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
- Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
- Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
- Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita