Ingredientai
- Vištiena 500 g filė
- Tortilija 1 vnt. pakuotė pvz. „Santa Maria Original soft tortilla“
- Prieskonių mišinys „Santa Maria crispy chicken bites spice mix“ 1 žiupsnelis
- Saldžiarūgštis padažas 50 g
- Majonezas 50 g „Vilniaus“ pikantiškas padažas
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Salotos 1 vnt. „Pekino“ ir paprastos
- Pomidorai 200 g vyšniniai
- Agurkai 1 vnt.
- Sūris 200 g
Kaip gaminti
1. Vištieną paruoškite taip, kaip nurodyta ant prieskonių mišinio pakelio.
2. Svogūną, salotas, pomidoriukus ir agurką supjaustykite kuo smulkiau, sūrį sutarkuokite. Paruoštą vištieną galite susmulkinti dantuotu peiliu, sudėjus ją į dubenėlį.
2. Į tortilijas viską sudėkite jūsų pasirinktomis proporcijomis ir ant viršaus užpilkite padažus.
3. Į vidurį dėkite įdarą, paliekant tarpą nuo vieno krašto (apačios). Viską sudėjus pirmiausia užlenkite apačią, tada šonus.
Patiekalą galima šildyti mikrobangų krosnelėje, kuri turi griliaus funkciją, tačiau nešildykite ilgiau nei 30 sekundžių, nes tada tortilija ir salotos suskystės ir praras formą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita