Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 1 vnt. virta sultinyje
- Moliūgai 200 g minkštimo
- Česnakai 1 skiltelės didelė
- Sviestas 100 g
- Džiūvėsiai 1 valg. š.
- Vištienos prieskoniai 1 arbat. š.
- Imbieras 5 g maltas
- Citrinos 1 vnt. pusės sultys
- Mėtos 5 g keli lapeliai
Kaip gaminti
1. Kubeliais supjaustytą moliūgą su smulkintu česnaku pakepkite išlydytoje mažesnėje sviesto dalyje. Kai vištiena suminkštės, supilkite džiūvėsėlius ir dar truputį pakepinkite.
2. Sudėkite smulkintą vištieną, įberkite vištienos prieskonių, truputį imbiero, sudėkite likusį sviestą ir viską 5 min. troškinkite uždengtoje keptuvėje. Kiek atvėsusį troškinį apšlakstykite citrinos sultimis.
3. Patiekalui puošti geriausiai tiktų citrinos griežinėliai ir mėtų lapeliai. Jei neturite jų, galite naudoti petražoles ar kitus žalumynus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita