Ingredientai
- Miltai 200 g
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Jogurtas 100 ml natūralus
- Sviestas 80 g
- Cukrus 200 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Vyšnios 30 g džiovintos
- Razinos 30 g
- Migdolai 30 g drožlės
Kaip gaminti
1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Jogurtą, kiaušinius ir cukrų sumaišykite atskirame dubenyje.
2. Sviestą ištirpinkite ir supilkite į jogurto masę. Tada suberkite miltus, gerai išmaišykite, sudėkite džiovintus vaisius. Supilstykite į kepimo formeles, ant viršaus užberkite migdolo drožlių. Kepkite 190 laipsnių karščio temperatūroje 30-40min, kol gražiai paruduos.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita