Ingredientai
- Vyšnios 500 g saldesnių vyšnių
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Pienas 230 ml
- Sviestas 2 valg. š. 2 valg. š. - ištirpinto - tešlai ir žiupsnelis skardai
- Migdolai 1 arbat. š. ekstrakto
- Druska 1 žiupsnelis
- Cukrus 125 g 125 - smulkaus tešlai ir žiupsnelis skardai
- Miltai 90 g
Kaip gaminti
- Kepimo formą (kad tilptų litras tešlos) patepkite sviestu ir pabarstykite cukrumi.
- Kiaušinius išplakite su pienu, sviestu, migdolų ekstraktu, druska ir cukrumi. Įmaišykite miltus.
- Iš vyšnių pašalinkite kauliukus ir suberkite į kepimo formą. Užpilkite tešla.
- Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 175 laipsnių, 30–40 minučių, kol išsipučia ir pasidaro auksinės spalvos.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita