Ingredientai
- Jautiena 500 g liesos
- Pomidorai 800 g konservuoti savo sultyse
- Jautienos sultinys 1500 ml tinka tirpus
- Svogūnai 3 vnt.
- Salierai 1 vnt. 3/4 puodelio stambiai tarkuotų šakniagumbių
- Morkos 2 vnt. 3/4 puodelio stambiai sutarkuotų
- Čiobreliai 1 arbat. š. džiovintų
- Juodieji pipirai 10 vnt. grūdelių
Kaip gaminti
1. Kruopščiai nuplautą mėsą įdėkite į puodą, sukrėskite pomidorus su visomis sultimis.
2 Sudėkite smulkiai sukapotus svogūnus, salierus, morkas, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus.
3. Puodą uždenkite ir ant labai mažos ugnies virkite maždaug 4 val. Nugaravusį skystį papildykite verdančiu vandeniu.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita