Ingredientai
- Anakardžių riešutai 160 g 50 g pagrindui ir 110 g mirkytų šokoladiniam sluoksniui
- Migdolai 50 g pagrindui
- Agavų sirupas 7 valg. š. 3 šaukštai pagrindui ir 4 šaukštai šokoladiniam sluoksniui
- Augalinis pienas 5 valg. š. šokoladiniam sluoksniui
- Kakava 3 valg. š. nesaldintų miltelių; šokoladiniam sluoksniui
Kaip gaminti
1. Šokoladiniam sluoksniui skirtus anakardžius užmerkite ir palikite nakčiai (arba mažiausiai 2 val.)
2. Pagrindui reikalingus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir sumalkite iki vientisos masės. Šią masę sudėkite į aliejumi pateptas formeles (mes naudojome metalines tartalečių formeles). Formeles bent pusvalandžiui dėkite į šaldymo kamerą.
3. Mirkytus anakardžius ir visus kitus šokoladiniam sluoksniui reikalingus ingredientus smulkintuvu sumalkite iki vientisos kreminės masės.
4. Šokoladinį sluoksnį sudėkite į tartaletes ir įdėkite į šaldymo kamerą pusvalandžiui.
5. Rekomenduojame tartaletes išimti iš šaldymo kameros 5 min. prieš jas ragaujant.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Desertai