Ingredientai
- Kynvos (bolivinės balandos) 200 g
- Fetos sūris 200 g
- Brokoliniai kopūstai 1 vnt. vienas brokolio žiedynas
- Ridikėliai 1 sauja
Kaip gaminti
- Bolivines balandas išvirkite pagal skonį pasūdytame vandenyje.
- Brokolį trumpai apvirkite arba ištroškinkite garuose. Leiskite atvėsti. Susmulkinkite.
- Ridikėlius nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite riekelėmis. Fetą supjaustykite kubeliais.
- Į lėkštę dėkite bolivines balandas, ant viršaus gražiai išdėliokite daržoves bei sūrį.
- Salotas patiekite apšlakstytas pikantišku žalumynų užpilu .
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita