Ingredientai
- Salotos 50 g sultenės, „frizės“, špinatų, gražgarstės, cikorijos lapelių
- Citrinos 0,5 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Avietės 8 vnt.
- Šilauogės 8 vnt.
- Gervuogės 4 vnt.
Kaip gaminti
- Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapelius. Išspauskite citrinos sulčių, tinka ir baltojo vyno actas. Saikingai pabarstykite stambia druska. Sumaišykite su alyvuogių aliejumi, bet atsargiai, kad lapeliai liktų traškūs.
- Patiekdami užmeskite avietes, gervuoges ir šilauoges. Uogas galite naudoti įvairias, netgi šaldytas. Tik iš anksto išimkite iš šaldiklio.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Salotos