Ingredientai
- Žalioji citrina 3 vnt.
- Citrinos 1 vnt.
- Imbieras 50 g šviežio
- Cukrus 300 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
- Vanduo 100 ml
Kaip gaminti
- Citrinas nuplaukite, nulupkite, išpjaukite minkštimą (pašalinkite visas plėveles) ir susmulkinkite. Sutarkuokite žieveles.
- Nulupkite ir sutarkuokite imbierus.
- Vaisių gabalėlius, žieveles ir imbierus sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu.
- Kaitinkite, kol užvirs. Įmaišykite cukrų uogienėms.
- Maišydami pavirkite dar 5–10 min.
- Patikrinkite, ar uogienės konsistencija tinkama.
- Uogienę supilkite į šiltus ir švarius stiklainius.
- Sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai, Uogienės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita