Ingredientai
- Sviestas 100 g kambario temperatūroje atšildyto
- Raudonėliai 10 g lapelių
- Petražolės 10 g šviežių
- Krapai 10 g šviežių
- Česnakai 1 skiltelės
- Citrinos 1 vnt. 1 arbat. š. šviežių sulčių
- Druska 1 žiupsnelis
- Citrininiai pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
2. Sumaišykite su keliais šaukšteliais gerai susmulkintų žalumynų.
3. Pagal skonį įberkite druskos, citrininių pipirų, įspauskite skiltelę česnako ir įvarvinkite citrinų sulčių. Išmaišykite.
4. Sviestą susukite į maistinę plėvelę, suformuokite pailgą volelį ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Plačiau skaitykite: Kaip paruošti sveikesnius sumuštinius
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita