Ingredientai
- Šokoladas 200 g sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos
- Apelsinai 1 vnt. nutarkuota žievelė
- Aitrioji paprika 2 arbat. š. ANTA MARIA ANCHO STYLE
- Zefyrai: (mažų) 300 g
- Riešutai 150 g arba pasirinktų keksų barstinių
- Mediniai krapštukai: (pakuotė) 1 vnt.
Kaip gaminti
- Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
- Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią).
- Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
- Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
- Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą.
- Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus.
- Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
- Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita