Ingredientai
- Bulvės 1 kg
- Kiauliena 300 g virtų kiaulės kepenų
- Virti švieži lašiniai 50 g
- Miltai 1 st.
- Krakmolas 1 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Druska 1 arbat. š.
- Laurų lapai 1 arbat. š. žiupsnis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Rozmarinai 1 arbat. š. žiupsnis
- Aliejus 100 ml
Kaip gaminti
1. Virtas bulves sutrinkite, sumaišykite su druska (jei bulvės nesūdytos), miltais, krakmolu.
2. Virtas kepenis ir lašinius sumalkite, sudėkite pakepintą svogūną, po žiupsnelį lauro lapelių, pipiro, rozmarinų, jei reikia ir druskos.
3. Formuokite po 2 paplotėlius, į vidų įdėkite po šaukštą įdaro, apminkykite ir kepkite aliejuje.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių