Ingredientai
- Žemės riešutai 1 sauja be žievelių
- Sviestas 1 valg. š.
- Cukrus 3 valg. š.
- Žuvų padažas: 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. pusės žaliosios citrinos sultys
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. džiovintos
- Kalendros 1 valg. š. švieži lapeliai
Kaip gaminti
- Žemės riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir sutrinkite.
- Svieste pakepinkite cukrų, žuvų padažą, supilkite žaliosios citrinos sultis ir suberkite džiovintas aitriasias paprikas.
- Kai prieskoniai pakvips, suberkite žemės riešutus, viską gerai išmaišykite.
- Čatnį nukelkite nuo ugnies ir pagardinkite smulkintais šviežiais kalendrų lapeliais.
Plačiau skaitykite „3 labai gardžių čatnių receptai“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų