Ingredientai
- Riešutai 200 g žemės
- Riešutų aliejus 50 ml
- Miltelinis cukrus 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Nuplaukite riešutus, nuvarvinkite, paskleiskite ant popieriumi išklotos skardos ir skrudinkite 200°C temperatūros orkaitėje maždaug valandą, atvėsinkite. Jei skrudinate riešutus su luobelėmis, jas pašalinkite.
2. Sutrinkite riešutus virtuvės kombainu. Įpilkite šlakelį riešutų aliejaus. Įberkite cukraus – pagaminsite saldų sviestą, arba žiupsnelį druskos.
Plačiau skaitykite: Kaip paruošti sveikesnius sumuštinius
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita