Ingredientai
- Graikiniai riešutai 1 puodelis tinka ir pekano - tešlai
- Anakardžių riešutai 1 puodelis tešlai
- Klevų sirupas 2 valg. š. agavų arba medus - tešlai
- Pienas 6 valg. š. 3-4 - augalinis - tešlai ir 3 - įdarui
- Vanilės ekstraktas 4 arbat. š. 2 - tešlai ir 2 - įdarui
- Cinamonas 1 arbat. š. tešlai
- Druska 1 arbat. š. 1/4 - tešlai ir 1/4 - įdarui
- Riešutų sviestas 1 puodelis žemės riešutų - įdarui
- Bananai 3 vnt. įdarui
- Šokoladiniai pabarstukai: (1/4 - įdarui) 1 puodelis
Kaip gaminti
- Pyrago pagrindo ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės – tik nepersistenkite ir nepagaminkite riešutų sviesto. Vis įpilkite augalinio pieno, kad konsistencija nebūtų pernelyg tiršta. Gauta mase išklokite apvalią torto formą taip, kad būtų uždengtas ir dugnas, ir kraštai.
- Dabar į maisto smulkintuvą sumeskite įdaro ingredientus ir trinkite, kol gausite vientisą masę. Supilkite ją ant pyrago pagrindo ir apibarstykite šokolado pabarstukais. Dabar dėkite į šaldytuvą ir palikite 3-4 valandoms.