Ingredientai
Kaip gaminti
- Užpilkite cukrumi nuplautas, nuvalytas ir nusausintas uogas. Palikite pridengtas 8-10 valandų.
- Praėjus nurodytam laikui perdėkite uogas, suberkite citrinų žieveles į puodą ir leiskite užvirti. Užvirus sumžinkite ugnį ir virkite 25-30 minučių periodiškai maišydamos ir nugraibydamos putas.
- Supilkite ką tik išvirtą uogienę į sterilizuotus stiklainius, juos užsukite ir atvėsusią uogienę laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje.
Plačiau skaitykite: „Jau noksta žemuogės. Valgyti būtina!“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita