Ingredientai
- Kaštainiai: 16 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Kaštainius nuplaukite, nusausinkite.
- Kiekviename kaštainyje aštriu peiliu įpjaukite nemažą kryželį. Jei to nepadarysite, kepdami jie gali susproginėti, o jei ir nesusproginės, bus sunku nulupti.
- Kaštainių įpjovas šiek tiek praskirkite ir įberkite po mažą žiupsnelį druskos (nebūtinai).
- Paruoštus kaštainius sudėkite į kepimo skardą ir šaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 15–20 min.
- Kai įpjovų kraštai išsiriečia – tai ženklas, kad kaštainiai iškepę.
- Kaštainiai skaniausi šilti.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita