Ingredientai
- Laurų lapai 3 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Juodieji pipirai 7 vnt. žirneliais
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis kvapniųjų
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis čili
- Morkos 2 vnt.
- Vanduo 2 l
- Kalmarai 200 g 3 vnt.
- Petražolės 1 sauja pagal skonį
- Krapai 1 sauja pagal skonį
- Žuvis 1 vnt. karosas
Kaip gaminti
- Karosą nuvalykite ir supjaustykite. Nulupkite morkas ir supjaustykite kubeliais.
- Svogūną nulupkite ir supjaustykite.
- Užvirkite puode vandenį, sudėkite morkas. kai išverda sudeėkite prieskonius,svogūną kelias minutes pavirkite, tada sudėkite žuvį.
- Virkite kol užverda vanduo ir kelias minutes paveirkite. Išimkite žuvį, sudėkite juostelėmis supjaustytus kalmarus ir išjunkite viryklę.
- Suberkite susmulkintus žalumynus. Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita