Ingredientai
- Žuvis 500 g baltos žuvies filė
- Duona 100 g batono
- Pienas 100 ml
- Svogūnai 1 vnt.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Džiūvėsiai 2 valg. š.
- Aliejus 2 valg. š. kotletams kepti
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. maltų pagal skonį
Kaip gaminti
1.Riekelėmis supjaustytą batoną užpilkite karštu pienu ir palikite mirkti. Žuvį ir nuluptus svogūnus sumalkite mėsmale.
2.Į žuvies faršą sudėkite išmirkusį batoną, įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išminkykite ir formuokite kotletus.
3.Kiekvieną kotletą pavoliokite džiūvėsėliuose ir keptuvėje įkaitintame aliejuje kepkite, kol gražiai apskrus (maždaug po 5 min. kiekvieną pusę).