Ingredientai
- Žuvis 4 vnt. mėgstamos filė po 200 g
- Džiūvėsiai 100 g stambiai malti
- Petražolės 2 valg. š. kapotos
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Citrinos 1 vnt. sultys ir nutarkuotos žievelės
- Pomidorai 2 vnt. nedideli
- Parmezano sūris 2 valg. š. tarkuotas
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Žuvį pabarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis.
- Dubenėlyje sumaišykite džiūvėsėlius, tarkuotą parmezaną, suberkite petražoles, svogūnų laiškus, nutarkuotas žieveles, kubeliais pjaustytus pomidorus, išmaišykite ir paruošta mase užklokite žuvies filė, apšlakstykite aliejumi.
- Dėkite į įkaitintą iki 180–200 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita