Ingredientai
- Baklažanai 1 vnt.
- Aliejus 3 valg. š.
- Česnakai 4 vnt. laiškiniai
- Žuvis 500 g filė, baltų jūrinių žuvų
- Pomidorai 2 vnt.
- Mocarelos sūris 4 vnt. rutuliukai
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir įkaitintame aliejuje apkepkite iš abiejų pusių.
2. Į tą pačią keptuvę sudėkite per pusę perpjautus česnakus, keturias žuvų filė ir apkepinkite.
3. Žuvis kartu su pomidorų griežinėliais, apkeptais baklažanais ir česnakais sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant baklažanų uždėkite mocarelos, viską pabarstykite druska, pipirais ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10–15 minučių.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė