Ingredientai
- Obuoliai 1 vnt.
- Kiviai 1 vnt. didelis
- Želė 80 g 1 pakelis spanguolių želė
- Kokosų drožlės 1 valg. š.
- Spanguolės 1 valg. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Užvirinkite vandenį (šiek tiek mažesnį kiekį nei įprastai būna nurodyta ant želės pakelio - geriausia apie 350ml).
2. Vandenį sumaišykite su želė, įpjaustykite keletą spanguolių ir supilkite atvėsti į didelio ploto indą, kad želės sluoksnis būtų nestoras.
3. Kai želė sukietėja, formelės pagalba išpjaustykite žvaigždutes. Tuomet tokias pat žvaigždutes išpjaustykite iš riekėmis supjaustyto obuolio ir kivio.
4. Sudėkite tris skirtingas žvaigždutes vieną ant kitos, pabarstykite sniegeliu-kokoso drožlėmis ir skanaukite.
Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita