Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Amber Clutch“ lygos finalininkai „Grindas“: auganti komanda, galinti nustebinti

Spalio 30 dieną vyks lietuviškos Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ lygos finalas. Jame susitiks „Kalbos Egzaminas“ ir „Grindas“. Būtent pastarieji pateko į finalą nugalėje vienais iš favoritų buvusius „SD Invicta“ žaidėjus.
„Grindas“
„Grindas“ / Jokūbo Šumsko nuotr.

„Grindas“ lietuviškoje CS:GO scenoje kaip komanda pasirodė prieš keletą mėnesių. Surinkta iš Lietuvos scenoje seniai girdimų vardų, komanda iš kart patraukė CS:GO gerbėjų dėmesį. Komandą sudaro daugkartiniai „Amber Clutch“ lygos dalyviai „MAGILA“ ir „fylzas“, buvę „TimeChasers“ žaidėjai „Sidivo“ ir „BaGyZ“ ir jaunasis talentas „Beržius“.

Komanda savo pirmajame ESEA sezone iškart atrodė rimtai. Vos vieną pralaimėjimą per 12 susitikimų patyrusi komanda lengvai prasibrovė į atkrintamąsias, kuriose po dviejų įtikinamų pergalių, nusileido „DrillChain“ komandai ir baigė sezoną užsitikrinę vietą aukštesnėje Intermediate divizijoje.

Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ ketvirtajame sezone „Grindas“ nusileido tik „SD Invicta“ ir „Kalbos Egzamino“ komandoms, o sezoną baigė rezultatu 5-2. Susitikimas su „Kalbos Egzaminu“ baigėsi rezultatu 2:1, tad finale laukia tikrai atkakli dvikova.

Lygos finalas vyks jau sekmadienį, spalio 30 dieną, „GG Arenoje“ Vilniuje nuo 16 valandos. Įėjimas žiūrovams nemokamas, o negalintys atvykti galės stebėti transliaciją „esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas