Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antrasis „Obsidian by ROG“ lygos pusfinalis: „Iron Wolves“ prieš „Retired Dogs“

Pasibaigus pirmajam „Obsidian by Republic of Gamers“ lygos pusfinaliui, jau gruodžio 8 dieną matysime ir antrąjį. Šį kartą pusfinalių poroje – įspūdingai atrodantys „Iron Wolves“ prieš banguojantį žaidimą rodančius „Retired Dogs“.
League of Legends VERSE esporto lygos finalas
League of Legends VERSE esporto lygos finalas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Pirmajame pusfinalyje susitikus komandoms „Kenty“ ir „importai“, didelės intrigos neišvydome. „Importai“ atrodytų nesunkiai įveikė žymiai geriau žinomus „Kenty“, kurie šį kartą žaidė be Lino „Lynco“ Naunčiko, rezultatu 3:0.

Antrajame pusfinalyje galimai laukia įdomesnė kova. Sauliaus Lukošiaus vedami „Iron Wolves“ susitiks su kito „mid“ žaidėjo Domo vedama „Retired Dogs“. Šių komandų tarpusavio susitikimuose sezono metu abu kartus triumfavo „Iron Wolves“. Be abejo, jie yra lyderiai ir šįkart.

Visgi, Domas iš „Retired Dogs“ prieš pusfinalį komentavo, kad jo komanda nežaidė gerai ir jeigu jie susikoncentruos, pergalė gali būti pasiekta.

Tiesioginę varžybų transliaciją tarp „Iron Wolves“ ir „Retired Dogs“, pristatomą „Betsafe“, „Sun Yan“ ir didžiojo rėmėjo „Republic of Gamers“ stebėkite jau gruodžio 8 dieną, 19 valandą vakare „esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas