Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ar pavyks „Kenty“ patekti į „VERSE“ lygos finalą?

Praeitą sekmadienį „TEAM ŽVĖRYNAS“ užsitikrino kelialapį į „CyberX“ arenoje vyksiančius „League of Legends“ finalus. Šį trečiadienį jie sužinos savo varžovus – tai gali būti „VRK“ arba „Kenty“.
„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga
„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga

Sekmadienį po įspūdingos net penkių žaidimų serijos, paskutiniame mače „TEAM ŽVĖRYNAS“ sugebėjo iškovoti pergalę bei pateko į finalą, kuris vyks šeštadienį, gruodžio 18-ąją. „Pentagonas“ kovojo atkakliai, tačiau serijoje paaiškėjo, jog visus žaidimus laimi „red“ pusėje žaidžianti komanda, o „Pentagonas“ joje žaidė tik du kartus. Tuo tarpu naujokų komandą „TEAM ŽVĖRYNAS“ jau laukia savo varžovo finale bei atidžiai stebės antrąjį pusfinalį.

Trečiadienį „VERSE“ lygos pusfinalyje susitiks titulą ginantys „Kenty“ su naujokais „VRK“. „VRK“ šiame sezone taip pat nustebino, sugebėdami dominuoti lygoje, nusileisdami tik „TEAM ŽVĖRYNAS“. Nors taip pat nereikėtų nuvertinti ir „Kenty“, kurie buksavo sezono pradžioje, tačiau grįžus pagrindinei sudėčiai, pradėjo dominuoti varžovus. Mūsų laukia nuostabi serija, kurioje išsiaiškinsime ne tik, kaip atrodys finalo dalyviai, tačiau ir kaip atrodo pilna jėga žaidžiantys „Kenty“, palyginus su šio sezono naujokų komandomis, kurios įrodė, jog patekti į pusfinalius joms nebuvo sunku.

Antrojo „League of Legends Verse“ pusfinalio transliaciją stebėkite trečiadienį 19:00 „Esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas