Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

CS:GO pagerino žaidėjų rekordą

Nors žaidimais pasirodė jau prieš vienuoliką metų, jo populiarumas vis dar auga.
CS:GO
CS:GO

CS:GO pagerino vienu metu žaidžiančiųjų rekordą – šįkart prie ikoniškos šaudyklės vie nu metu buvo prisijungę 1 320 219 žaidėjai. Prieš tai vienu metu žaidžiančiųjų pikas buvo fiksuotas 2020 m. Tuomet vienu metu žaidė 1 308 963 žmonių.

„Counter-Strike“ prasidėjo kaip atskira „Half-Life“ žaidimo modifikacija. Visgi kūrėjams „Valve“ pastebėjus CS populiarumą, jie nusprendė išleisti atskirą „Counter-Strike“ žaidimą. Pirmajai „Counter-Strike“ versijai jau yra 23 metai.

Counter Strike 1.6 versija
Counter Strike 1.6 versija

CS:GO yra naujausia „Counter-Strike“ franšizės dalis. Nors į šią dalį buvo pridėta įvairių naujų funkcijų, iš esmės tai liko tas pats puikiai visiems atpažįstamas žaidimas. CS:GO iš pradžių pasirodė kaip „Counter-Strike“ versija, skirta išskirtinai konsolėms. Vis dėlto dabar ji yra laikoma geriausia visų laikų šaudykle ir populiariausiu „Steam“ platformos žaidimu.

Milijonai žaidėjų, klestinti esporto scena, prikaustanti gausybės žiūrovų dėmesį – CS:GO yra tapęs pasauliniu fenomenu. Jo kylantis populiarumas tik dar sykį įrodo, kad šio žaidimo žvaigždė dar ilgai neišblės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas