Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Diablo 2: Resurrected“ skelbia „Open Beta“ savaitgalį

Daugelis mano kartos žmonių užaugo su „Diablo“ žaidimų serija ir praleido ne vieną dešimtį valandų žaisdami šį ne veltui „RPG“ klasika laikomą žaidimą. Panašu, jog po prieštaringai įvertinto „Diablo 3“, „Blizzard“ pasirinko saugų variantą, tad jau kitą savaitę startuoja laisva prieiga prie „Diablo 2: Resurrected“, kas yra ne kas kita, kaip atnaujintas senas geras „Diablo 2“
diablo-II-resurrected-pc-specs
diablo-II-resurrected-pc-specs

Kaip jau minėta „Diablo 2: Resurrected“ yra senųjų „Diablo“ perdirbinys ir jame bus prieinamas visas „Diablo II“ ir „Diablo II: Lord of Destruction“. „Blizzard“ šį kartą priėmė nuostabų sprendimą ir nebandė taisyti kažko, kas nėra sugedę ar sulūžę. Dėl pats žaidimas, jo mechanika absoliučiai tokia pati, kaip ir senojoje versijoje. Taip kad leiskitės prisiminimų alėja su grafiškai daug patrauklesne „Diablo II“ versija.

Taigi, jau kitą penktadienį, rugpjūčio 20 dieną startuoja atviras „Open Beta“ savaitgalis, tačiau jei kartais esate jau iš anksto užsisakę šį žaidimą, priėjimą gausite jau šiandien – rugpjūčio 13 dieną.

Deja, kaip ir ankstesnėse „beta“ versijose, galėsite žaisti tik pirmus du žaidimo skyrius. Kitavertus, nėra ribojama, kiek lygių galite pasiekti su savo pasirinktu herojumi, tad paskyrus daugiau laiko, bus galima tapti tikrai galingu ir, žinoma, išbandyti aukštesniuose lygiuose atsiveriančias galimybes. Iš žaidime sutinkamų septynių klasių bus atviros penkios: barbaras, paladinas, druidas, amazonė ir burtininkas.

Smagu tai, kad žaidimas nebus limituotas tik vieno žaidėjo režimu, tad galėsite žaisti iki aštuonių žmonių grupėje. „PvP“ (kai galima kovoti žaidėjams prieš žaidėjus) opcija taip pat bus atvira.

„Open Beta“ savaitgalis truks trejas dienas, o žaidėjų pasiekimai persikels ir nebus ištrinti.

VIDEO: Diablo® II: Resurrected™ | Act I Cinematic

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas