Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„ESL Challenger Melbourne“ turnyro finale susigrūmė dvi brazilų ekipos

Šį savaitgalį Australijos mieste Melburne įvyko „ESL Challenger Melbourne 2022“ čempionatas, kuriame per pakvietimus ir kvalifikacijas dalyvavo 8 CS:GO ekipos.
Brazilų komanda "PaiN"
Brazilų komanda "PaiN" / "ESL" nuotr.

Į A ir B grupes suskirstytos komandos kovojo dėl 100 tūkstančių JAV dolerių prizinio fondo, o čia pamatėme tokius grandus kaip „Imperial“, „OG“ bei „Evil Geniuses“. A pogrupyje kiek netikėtai iššovė Kinijos kolektyvas „Wings Up“, kurie lemiamuose mačuose iš tolimesnės kovos pradžioje pašalino amerikiečius „Evil Geniuses“, o vėliau ir vieną turnyro favoritų, europiečius „OG“. Pirmąją vietą grupėje užėmė rusai „Entropiq“.

B grupėje uždominavo dvi brazilų ekipos – „Imperial“ ir „PaiN“, kurie nepaliko vilčių dviem vietos komandoms – abejoms australų ekipoms „Vertex“ ir „Greyhound“ turnyras baigėsi dar grupių etape.

ESL nuotr./„ESL One“
ESL nuotr./„ESL One“

Atkrintamųjų etape tie patys brazilai pademonstravo, jog jų CS:GO scena yra viena dominuojančių pasaulyje. Tiek „Imperial“, tiek „PaiN“ gan užtikrintai nurungė savo varžovus pusfinaliuose („Entropiq“ ir „Wings Up“) ir žengė į finalą. Čia brazilai apsikeitė pergalėmis pirmuosiuose varžovų pasirinkimuose („Imperial“ rinkosi „overpass“, o „PaiN“ „nuke“). Galiausiai lemiamu žemėlapiu tapo „dust2“, kur šįkart pranašesni buvo „PaiN“ žaidėjai, nugalėję savo garsiuosius priešininkus ir kėlę „ESL Challenger Melbourne“ čempionato taurę.

Be čempionų trofėjaus „PaiN“ taip pat gavo ir 50-ies tūkstančių JAV dolerių čekį bei vietą „ESL Pro League S17 Conference“. „Imperial“ teko tenkintis 20-čia tūkstančių bei antra vieta.

Galutinė „ESL Challenger Melbourne 2022“ rikiuotė:

1. PaiN

2. Imperial

3-4. Entropiq

3-4. Wings Up

5-6. Greyhound

5-6. OG

7-8. EG

7-8. Vertex

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas