Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„ESL Pro League S17“ A grupės apžvalga: varžovų užčiuopta silpnoji „G2“ vieta nesutrukdė jiems patekti į kitą etapą

Nespėjus žaidėjams pailsėti nuo „ESL“ rengto „Intel Extreme Masters Katowice 2023“ komandos ėmė rinktis į Maltą, kur startavo „ESL Pro League“ 17-asis sezonas.
„m0NESY“
„m0NESY“ / ESL nuotr.

„IEM Katowice“ čempionai „G2“ buvo vieni pirmųjų, kurie startavo naujajame lygos sezone. Įspūdingai žaidęs Ilya „m0NESY“ Osipovas vedė savo komandą į priekį mače su turkais „Eternal Fire“.

ESL nuotr./„G2“
ESL nuotr./„G2“

Tuo tarpu kiek anksčiau A grupės atidarymo mačuose pergales šventė „Outsiders“ ir „Fnatic“, o tuo pat metu kaip ir „G2“ laimėjo ir „Cloud9“. Šios keturios ekipos pateko į viršutinį krepšelį ir toliau aiškinosi santykius dėl vietos atkrintamosiose. Pirmi pasauliniame reitinge esantys „G2“ pralošė pirmąkart šiais metais, nusileidę „Cloud9“, kurie savo varžovus surakinę „vertigo“ (16-6) žemėlapyje, vėliau darbus pabaigė „inferno“ (16-12). Puikiai pasirodė rusų penketuko narys Dmitry „sh1ro“ Sokolovas.

ESL nuotr./„sh1ro“
ESL nuotr./„sh1ro“

Viršutinio krepšelio finale „Cloud9“ užsitikrino vietą ketvirtfinalyje, nugalėdami „Outsiders“ penketuką. Tuo tarpu „G2“ susidorojo su savo užduotimis prasimušti į „play-off“ stadiją. Savo kelyje Nikolos „NiKo“ Kovačo kolektyvas sutiko „MiBR“ ir „Fnatic“ ir abejas ekipas įveikė. Paskutinioji grupės vieta skirta atkrintamosioms atiteko „Fnatic“ komandai, kurie lemiamame mače nugalėjo „Eternal Fire“ taip užtrenkdami jiems kelią toliau.

Ypač „ESL Pro League“ nesiseka amerikiečių „Evil Geniuses“, kurių penketukai per paskutiniąsias penkias rengtas lygas keturis kartus užėmė paskutinę vietą. Ne išimtis ir šioji - per tris žaistus mačus A grupėje „EG“ nelaimėjo nei vieno ir tik sykį džiaugėsi pergale žemėlapyje prieš mongolus „IHC“, kurie vėliau išmetė savo varžovus iš tolimesnės kovos.

Iš A grupės į kitus etapus pateko:

  • „Cloud9“
  • „Outsiders“
  • „G2“
  • „Fnatic“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas