Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Esports namai tapo Lietuvos elektroninio sporto asociacijos partneriu!

Esports namai nuo pat gyvavimo pradžios siekė populiarinti ir auginti esportą Lietuvoje. Neseniai savo veiklą pradėjusi, tačiau jau apčiuopiamų rezultatų pasiekusi Lietuvos elektroninio sporto asociacija ir Esporto namai pasirašė bendradarbiavimo sutartį – nuo šiol 15min portalas yra šios organizacijos viešinimo partneris!
Esports namai
Esports namai

LESPA (Lietuvos elektroninio sporto asociacijo trumpinys) susikūrė kaip esporto dalyvius vienijanti bei burianti organizacija, kurios pagrindinis tikslas – tikslingo žaidimo populiarinimas ir švietimas. LESPA nesiekia būti tradicinio sporto konkurentu, bet priešingai – stengiasi esportą įtvirtinti kaip patikimą laisvalaikio veiklą, kuri, derinama su aktyviu fiziniu aktyvumu, gali padėti lavinti reakciją, logiką, strateginį ir abstraktųjį mąstymą.

Asociacijos vadovas Edvinas Eimontas sako, kas šiuolaikinis esportas yra komandinis darbas, ugdantis bendradarbiavimo bei socializacijos įgūdžius, padedantis žaidėjams atrasti draugus, bendraminčius, kurti savas bendruomenes.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Edvinas Eimontas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Edvinas Eimontas

„Esporto namai susikūrė tam, kad ne tik pasakotų visuomenei, kas yra esportas, bet ir tam, kad Lietuvoje jau esančios bendruomenės stiprėtų, turėtų terpę pasiekti vis aukštesnius rezultatus. Nors anskčiau į esporto disciplinas buvo žiūrima pro pirštus, tačiau pastaruoju metu tiek verslas, tiek ir visuomenė vis palankiau vertina šią industriją. Tikiu, kad LESPA aktyviai prisidės prie esporto augimo Lietuvoje ir kartu su Esports namais pasieksime puikių rezultatų!“ – sakė 15min Verslo plėtros projektų vadovas Vytenis Utaras.

iesf_logo_color_rgb_big
iesf_logo_color_rgb_big

Jau šį rudenį LESPA organizuoja net trejas atrankas į pasaulinio lygio turnyrus, kadangi yra „International Esports Federation“ (lietuviškai – „Nacionalinė esporto federacija“) narė. Disciplinos yra žinomos visiems, bent šiek tiek besidomintiems kompiuteriniais žaidimais: „Counter Strike: Global Offensive“, „Tekken“ ir „PES“. Sekite Esports namus ir jau greitai sulauksite naujienų, o finalus galėsite stebėti 15min portale bei Esports namų „Twitch“ paskyroje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas