Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„G2“ ir „Heroic“ žengia toliau „Stockholm Major“ turnyre

Po įtemptos kovos paaiškėjo, kas toliau keliauja link išsvajotosios „Stockholm Major“ taurės. „G2“ patiesė „Ninjas in Pyjamas“, o prieš „Heroic“ neatsilaikė „Virtus.pro“ komanda.
Esporto arena
Esporto arena

„G2“ pergalė prieš „Ninjas in Pyjamas“ buvo išties įtikinama, trečio žemelapio net neprireikė. Pirmasis žaistas žamėlapis buvo tikra klasika – „Inferno“. Čia „nindzės“ pasirodė dar pakankamai neblogai ir pralaimėjo rezultatu 16 – 11. Po pirmojo mačo dar atrodė, kad vilties „Ninjas in Pyjamas“ dar tikrai yra, tačiau „Mirage“ visas jas sudaužė į šipulius. „G2“ parodė, kad gali susikoncetruoti. 16 – 8 tikrai yra persvara, kuri nepalieka daug vietos komentarams.

Po kovos Nikola „NiKo“ Kovač sakė: „Mes savimi pasitikime lygiai taip pat, kaip ir prieš tai, tikrai nesvarbu, kad laimėjome prieš „NiP". Darbas dar tikrai nėra baigtas, mes labai geria žinome, kaip viskas gali pasikeisti į bloga, ypač kai žaidžiama su žiūrovais. Mes čia esame tam, kad kovotume, atiduotume visa, ką turime geriausia. Matysime, kaip tai baigsis“.

„Heroic" ir „Virtus.pro" kova buvo kiek dinamiškesnė, nes prireikė ir trečiojo „decider" žemėlapio. Pirmajame, „Mirage", geriau sekėsi „Heroic" (pergalė 16 – 10), o antrajame žemėlapyje „Ancient" susiėmę „Virtus.pro" išplėšė nelengvą pergalę 16 – 13. „Decider" žemėlapis buvo „Inferno" ir ten savo pergalę 16 – 12 įtvirtino „Heroic".

„Iš esmės mes tikrai gerai žaidėme, tačiau praradome kontrolę keliause „Ancient" raunduose, kas mums kainavo pergalę." – apie antrojo mačo pralaimėjimą kalbėjo Ismail „refrezh" Ali.

Šiandien išvysime dar du labai įdomius mačus. „Gambit" kovos su „FURIA" ir turnyro favoritai „NaVi" prieš „Vitality".

Šeštadienį vyksiančius pusfinalius bei sekmadienį vyksiantį finalą kviečiame stebėti per 15min portalą ar „Esporto namų" „Twitch" paskyroje". Pirmą kartą tokio kalibro turnyras bus komentuojamas profesionalių lietuvių komentatorių gimtąja kalba. Ir žinoma – nesvarbu, kaip žiūrėsite transliaciją – per televizoriaus, telefono ar kompiuterio ekraną, visą šią įrangą su didžiuliu pasirinkimu rasite „Esporto namų" partnerio „Topo centras" tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas