Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Geriausiu pasaulio CS:GO žaidėju tituluojamas „s1mple“ pratęsė sutartį su „NAVI“

Ukrainos esporto organizacija „Natus Vincere“ skelbia, jog dar trejiems metams pratęsė kontraktą su visos savo frančizės bei CS:GO komandos žvaigžde Oleksandru „s1mple“ Kostylievu.
Oleksandras „s1mple“ Kostylievas
Oleksandras „s1mple“ Kostylievas / "Blast" nuotr.

„S1mple“ prie „NAVI“ prisijungė 2016 metais iš „Team Liquid“ ir nuo tada tapo organizacijos veidu. 25-erių snaiperis buvo viena iš priežasčių dėl ko „NAVI“ CS:GO komanda ėmė rodyti geriausius rezultatus nuo pat žaidimo atsiradimo. Per šešerius metus, praleistus Ukrainos esporto klube, „s1mple“ CS:GO komandai padėjo laimėti ne vieną aukščiausio lygio turnyrą, o taip pat ir pirmąjį organizacijos istorijoje „Major“.

Nuo tada kai sugrįžo į tėvynę, ukrainietis visada rinktas ir į geriausių pasaulio žaidėjų dvidešimtuką, kuriame du kartus buvo išrinktas geriausiu planetos CS:GO šauliu (2018-ais ir 2021-ais). „Undertaker“ pravardę gavęs „s1mple“ padėjo „NAVI“ iškovoti viso 11 titulų, tarp kurių yra „ESL One: New York 2016“, „Intel Extreme Masters Cologne 2018“ bei „BLAST Premier Spring Finals 2022“. Žaidėjas stipriai prisidėjo prie „PGL Major Stockholm 2021“ titulo, negana to, „Natus Vincere“ laimėjo ir „ESL“ organizuotą „Intel Grand Slam“, kuomet iš visų „ESL“ rengtų 2021 metų turnyrų „NAVI“ laimėjo 4. Tokį pasiekimą kol kas yra pavykę pasiekti vos 3 CS:GO komandoms.

ESL nuotr./„S1mple“
ESL nuotr./„S1mple“

Panašu, jog mažiausiai iki 2025-ųjų „NAVI“ žaisiantis „s1mple“ toliau nestabdo, o to įrodymas – greitas ir užtikrintas patekimas į artėjantį „IEM Rio Major 2022“. Šio čempionato kvalifikacijoje, kuri vyko Maltoje prieš kelias savaites, „s1mple“ ir vėl buvo savo ekipos lyderis, demonstruodamas įspūdingą statistiką visos atrankos metu.


„Natus Vincere“ CS:GO komandos sudėtis:

Denis "⁠electroNic⁠" Sharipov

Ilya "⁠Perfecto⁠" Zalutskiy

Valeriy "⁠b1t⁠" Vakhovskiy

Oleksandr "⁠s1mple⁠" Kostyliev

Viktor "⁠sdy⁠" Orudzhev (bandomasis laikotarpis)

Andrey "⁠B1ad3⁠" Gorodenskiy (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas