Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Iron Wolves“ kapitonas Saulius plačiau: apie komandos tikslus, kovą su „Goskilla“ ir pusfinalius

Lietuviškai „League of Legends“ organizacijai „Iron Wolves“ šie metai kaip renesansas. Komandos žaidimas aukščiausioje Baltijos regiono lygoje „Baltic Masters“ atrodo vis geriau. „Iron Wolves“ kuria vis daugiau įtraukiančio turinio ir buria didelę fanų bendruomenę įvairiose platformose. Šįkart norėtume pasidalinti komandos kapitono Sauliaus mintimis video metu apie komandos rinkimą ir jos tikslus, o šalia to jis 15min pakomentavo apie sezono pradžią, mačą su „Goskilla“ ir artėjančias pusfinalio kovas.

Sezoną vėl pradėjote su atsarginiais žaidėjais, bet startas buvo žymiai geresnis. Kas lėmė tokią gerą pradžią šįkart?

Pradėti sezoną su atsarginiais žaidejais jau darosi kaip „Iron Wolves“ tradicija. Kai išgirdome šias naujienas žinojome, kad su iššūkiu susitaikysime geriau nei praėjusį „split'ą“. Yra daug faktorių, kodėl sekėsi geriau, tačiau jei tiesiai šviesiai, tai šį kartą mūsų atsarginiai buvo geresni ir komandos prieš kurias žaidėme buvo silpnesnės nei praėjusį sykį.

Artimiausias jūsų varžovas – „Goskilla“ su „Warden“ ir „Toaster“. Be to, kad mačas vyks dėl pirmos vietos reguliariajame sezone, ar kyla papildoma motyvacija kovoje prieš būtent šiuos žaidėjus?

Žaisti pries lietuvius, juolab dėl pirmos vietos, tikrai suteikia papildomos motyvacijos. Manau abi komandos, stengsis šiek tiek daugiau nei prieš kitas, atiduos viską, ką turi, ir tikiuosi, kad bus labai smagus mačas žaisti ir žiūrėti.

Pusfinaliuose kovosite prieš „GOEXANIMO“ arba „Wortex“. Kaip vertini šias komandas? Ar kažkuris varžovas yra parankesnis?

Šį „split'ą“ dėl pusfinalių visiškai nesijaudinu, pagrindinis siekis link atkrintamųjų buvo nesutikti „Goskilla“ pusfinalyje, nes prieš kitas dvi komandas esame labai užtikrinti savo jėgomis ir turėtume vienaip ar kitaip tikrai laimėti. Tačiau, visi tikriausiai gali pastebėti, kad „Wortex“ yra silpnesnė komanda iš dviejų, tai laimėti pries „Goskilla“ dėl viso pikto tikrai padėtų.


„Iron Wolves“ jau liepos 20 dieną susitinka paskutiniame sezono mače prieš dar dviejų lietuvių atstovaujamą „Goskilla“ ekipą. Žaidimas prasidės 21 valandą, o jį stebėti galima bus „Baltic Masters“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas