Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lygos piniginis prizinis fondas viršys 2000 eurų

Naujoji 15min Esports namų ir mokėjimų programėlės „Verse“ pristatoma „League of Legends“ lyga pristato savo prizinį fondą. Numatomi ne tik prizai už geriausius pasiekimus, bet ir apdovanojimai geriausiai pasirodžiusiems žaidėjams ir žiūrovams.
„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga
„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga

„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga ne tik sutrauks geriausius Lietuvos žaidėjus į puikią turnyrinę aplinką, bet ir apdovanos juos puikiais „VERSE“ įsteigtais prizais.

Geriausios lygos komandos bus apdovanotos atitinkamai 600, 200 ir 100 eurų prizais, o kiekviena sezoną užbaigusi komanda gaus dar papildomus 50 eurų.

Prizai neapsiribos geriausių komandų apdovanojimais. Mokėjimų programėlė „VERSE“ taip pat įsteigė prizą kiekvienos savaitės geriausiam žaidėjui, kurį išrinks žiūrovai būtent „VERSE“ mobiliojoje programėlėje. Sezono pabaigoje žiūrovų labiausiai mėgstama komanda taip pat bus apdovanota 500 eurų „VERSE“ įsteigtu prizu.

Registracija į lygos atrankas prasidės jau netrukus, tad kviečiame sekti informaciją Esports namai „Facebook“ paskyroje, o laukiančius tiesioginių transliacijų kviečiame sekti Esports namai „Twitch“ kanalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas