Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuviškas „League of Legends“ grįžta: pristatome CULT lygą!

Portalas 15min.lt kartu su partneriais CULT šiemet grąžina lietuviškas „League of Legends“ esporto disciplinos kovas į eterį. Daugiau nei mėnesį truksiančiame lygos sezone geriausios lietuvių komandos varžysis dėl geriausiųjų vardo ir garbės vadintis lygos čempionais.
Įmonių turnyras „Elite Build“
Įmonių turnyras „Elite Build“ / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

„League of Legends“ esportas – vis dar populiariausias pasaulyje. Šis žaidimas kiekvieną mėnesį suvienija net 180 milijonų žaidėjų. Lietuvoje taip pat netrūksta „Legendų lygos“ entuziastų. Vykstantys turnyrai pritraukia didžiulius dalyvių skaičius, o ir pati bendruomenė įvairiuose socialiniuose tinkluose yra labai pastebima.

Būtent norėdami pradžiuginti žaidimo gerbėjus 15min kartu su energiniu gėrimu CULT organizuoja virš mėnesio truksiančią lygą, kurioje varžysis tiek vietinėje scenoje atpažįstami, tiek iš užsienio komandų grįžtantys lietuviški veidai.

CULT – energinis gėrimas, gimęs Danijoje, yra pamėgtas ištvermės ir susikaupimo ieškančių sporto entuziastų, bendradarbiavęs su tarptautinį pripažinimą pelniusiomis e-sporto komandomis, tad tikrai reikėjo tikėtis CULT partnerystės su Lietuvos esporto bendruomene.

Artėjančioje lygoje dalyvaus 6 komandos, kurios sezono metu kovos dėl vietų atkrintamosiose varžybose. Į atkrintamąsias patekusios 4 komandos sužaidusios pusfinalį kovos gyvame finale, LAN erdvėje!

Atranka į lygą jau atidaryta, tad griebk keturis draugus, registruokis ir varžykis su stipriausiais Lietuvoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas