Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo federacija pristato „Rocket League“ turnyrą Vilniuje!

Vilnius – Lietuvos futbolo federacija (LFF) kviečia visus eSporto entuziastus į unikalų 2 prieš 2 „Rocket League“ turnyrą, kuris vyks spalio 29 d. 12 val. GG arenoje Vilniuje. Šis turnyras yra dar vienas įrodymas, kad LFF seka pasaulines tendencijas ir stengiasi populiarinti futbolą per naujas ir inovatyvias formas.
Rocket league
Rocket league

„Rocket League“ yra hibridinis žaidimas, kurioje futbolas susipina su automobilių lenktynėmis. Žaidimas per trumpą laiką tapo itin populiarus visame pasaulyje, pritraukdamas milijonus žaidėjų ir žiūrovų. Jo dinamiškas žaidimo procesas ir neprognozuojama taktika leidžia kiekvienam žaidėjui išreikšti savo individualumą ir komandinę dvasią.

„Džiaugiamės, kad galime pristatyti tokio formato turnyrą Lietuvoje. Mūsų tikslas yra ne tik sudominti jaunimą esportu, bet ir parodyti, kad futbolas gali būti žaidžiamas ne tik ant žolės stadione, bet ir virtualioje erdvėje“, – sako LFF prezidentas Edgaras Stankevičius. „Manome, kad ši iniciatyva padės artinti futbolą prie naujos kartos, o taip pat paskatins jaunimą domėtis tradiciniu futbolu per įvairias inovatyvias formas.“

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Kaune renkamas LFF prezidentas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Kaune renkamas LFF prezidentas

Visi norintys dalyvauti turnyre yra laukiami. Svarbu pabrėžti, kad dalyvavimas yra visiškai nemokamas. O nugalėtojams bus įteikti LFF įsteigti prizai, bei nugalėtojų taurės.

Renginys žada būti ne tik žaidimų mėgėjams, bet ir visai šeimai. Tad nepraleiskite šios unikalios galimybės patirti futbolo šventę nauju formatu!

Registracijos nuoroda čia.

Daugiau informacijos: +37060746504

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito