Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Logitech Zone Vibe 100“ apžvalga – modernu, bet ar efektyvu?

„Logitech“ garsėja savo kompiuterine technika – nuo klaviatūrų ir pelių iki ausinių. Šįkart jie siūlo naujas „Zone Vibe 100“ bevieles ausines, skirtas darbui. Ar jos vertos jūsų dėmesio?
Logitech Zone Vibe 100
Logitech Zone Vibe 100

Dizainas ir bruožai

„Logitech Zone Vibe 100“ pasižymi moderniu, neiššaukiančiu dizainu, kuris nesunkiai įsilies į biuro aplinką. Šias ausines galima įsigyti blyškiai balto, persikų ar pilkos spalvos. Džiugu matyti, kad „Logitech“ pasiūlo įvairių spalvų variantų – dažniausiai rinkoje išvysi tik įprastas juodas darbui skirtas ausines.

Kalbant apie ausinių devėjimo patogumą, su šiuo modeliu „Logitech“ nusprendė pasirinkti ploną audinio sluoksnį, kuris tik guli ant galvos, o ne pasiūlyti tikrą suspaudimo jėgą. „Zone Vibe 100“ nesvyravo ant galvos ir nesijautė, kad ausinės tuoj nukris, bet kai kuriems žmonėms patiktų tvirtesnis spaudimas. Pačių ausinių reguliavimas yra patikimas ir lengvai kontroliuojamas.

Logitech Zone Vibe 100
Logitech Zone Vibe 100

Ausinių pamušalas yra geros kokybės ir pakankamai tvirtas, kad būtų tinkamai izoliuotas triukšmas darbo aplinkoje. „Zone Vibe 100“ yra lengvos (jos sveria vos 185g), tad jas bus ne tik lengva dėvėti, bet ir lengva nešiotis, jeigu užsinorėsite dirbti nuotoliu.

Malonu tai, kad išorinės funkcijos yra atliekamos mygtukų pagalba – ausinių kairėje pusėje rasite mygtukus, kuriais galite pasididinti ar pasimažinti garsą, atsiliepti į skambučius, įjungti Bluetooth. Dešinėje pusėje rasite mygtuką, su kuriuo galite sustabdyti ar paleisti muziką.

Būtina pabrėžti, kad „Zone Vibe 100“ ausinėmis galite naudotis tik per Bluetooth – šios ausinės neturi USB prieigos. Visgi įrenginių suporavimas yra greitas ir efektyvus. „Zone Vibe 100“ gali jums tarnauti 18 valandų be įkrovimo.

Garso ir mikrofono kokybė

Kadangi šios ausinės yra skirtos darbui, iš jų nereikėtų tikėtis įspūdingos garso kokybės. „Zone Vibe 100“ turi platų Mid Range diapozoną, bet nepasižymi geriausiomis žemiausiomis natomis. Vis dėlto šios ausinės yra skirtos darbui ir skambučiams, tad jos geriausiai atsiskleidžia balsų išraiškoje. Klausytis skambučių, audio knygų ir tinklalaidžių su šiomis ausinėmis bus malonu, kadangi žmonių balsai yra perteikiami skardžiai ir sodriai.

Logitech Zone Vibe 100
Logitech Zone Vibe 100

Mikrofono kokybė yra puikiai tinkama skambučiams ir jūsų kolegos tikrai nesiskųs erzinančiu čirškėsiu. „Zone Vibe 100“ mikrofono kokybė prilygsta kur kas brangesnėms žaidimams skirtoms ausinėms. Ausinės taip pat išveda stereo, o ne mono garsą.

Vertinimas: 9/10

„Zone Vibe 100“ yra tas produktas, kuris puikiai atitinka savo skelbtą funkciją. Šios ausinės bus šaunus pasirinkimas darbui ir skambučiams, kurios suteiks sklandų garsą ir kokybišką mikrofoną. Ausinių dizainas taip pat atrodo profesionaliai ir gražiai įsilies į bet kokią darbo aplinką. Šios ausinės kainuoja 103.99 €. Kai kuriems ši kaina gali pasirodyti didoka, atsižvelgiant į tai, kad galima rasti pigesnių žaidimams skirtų alternatyvų. Vis dėlto šios ausinės su ta rinkos dalimi nekonkuruoja ir savo paskirtą funkciją jos atlieka puikiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas