Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„NAVI“ su „jL“ priešaky užsitikrino vietą „Blast Premer“ rudens finaluose

Beveik menėsis praėjo, kuomet Ukrainos esporto organizacijos „Natus Vincere“ CS:GO ekipa nusprendė eiti tarptautinės komandos keliu ir pasikvietė prisijungti prie savo kolektyvo lietuvį Justiną „jL“ Lekavičių.
„jL“
„jL“ / HLTV nuotrauka

Pirmuoju „NAVI“ naujosios sudėties išbandymu tapo Danijos sostinėje Kopenhagoje vykęs „Blast Premier Fall Groups“ turnyras, kuriame stipriausi pasaulio CS:GO kolektyvai grūmėsi dėl vietos finaliniame turnyro etape.

„JL“ komanda startavo pergale prieš danus „Astralis“ 2-1, tačiau vėliau turėjo pripažinti kitos Danijos ekipos „Heroic“ pranašumą 0-2. B grupėje rungtyniavę „NAVI“ pratęsė kovą dėl kelialapio su vokiečiais „BIG“ ir įveikę juos vėl stojo į akistatą su „Heroic“ jau grupės finale. Vis dėlto, ne pilnai susižaidę Oleksandro „S1mple“ Kostylievo vedini „NAVI“ ir vėl nusileido šiuo metu pirmąją vietą pasauliniame CS:GO reitinge užimantiems „Heroic“.

HLTV nuotrauka/naujosios sudėties „NAVI“
HLTV nuotrauka/naujosios sudėties „NAVI“

Atkrintamųjų stadijoje „NAVI“ susitvarkė su „G2 Esports“ ir užsitikrino vietą „Blast Premier Fall Finals“, kurie suplanuoti lapkričio mėnesiui toje pačioje Kopenhagoje.

VIDEO: Interviu su jL - Visa Tiesa Apie Major

Viso „Blast Premier Fall Groups“ turnyre buvo išdalinti 6 kelialapiai į rudens finalus. Be „NAVI“ jie buvo įteikti minėtiems „Heroic“ ir „Astralis“, o taip pat „FaZe“, „Ninjas in Pyjamas“ ir „Vitality“. Likusios 6 ekipos nukrito į „Fall Showdown“, kurį laimėjus taip pat bus galima užsitikrinti vietas „Fall Finals“.

Šiame turnyre Justinas pademonstravo stabilų ir gerą žaidimą – pasiekęs 1.02 reitingą lietuvis pagal statistiką kartu su Valeriy „b1t“ Vakhovskiy komandoje buvo antras, atsilikęs tik nuo „NAVI“ žvaigždės „s1mple“.

„Blast Premier Fall Finals“, kaip jau minėta, vyks Kopenhagoje lapkričio 22-26 dienomis. Čia dėl 425 tūkstančių JAV dolerių prizinio fondo rungsis 8 stipriausios pasaulio „Counter-Strike“ disciplinos komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas