Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nenugalimieji“ – „T1“ reguliarųjį „LCK“ sezoną baigė be pralaimėjimų

Bene geriausias visų laikų „League of Legends“ žaidėjas „Faker“ su komanda šiemet pasiruošė rimtai kovoti dėl visų įmanomų trofėjų. Savo norą dominuoti jie įrodė nepralaimėdami nei vienos „best of 3“ serijos reguliariame Korėjos čempionato sezone.
T1
T1

„T1“ pasiekė unikalų rekordą – jokia kita komanda nėra baigusi sezono be pralaimėjimų „best of 3“ serijų formatu. Per abu ratus grupių etape „Faker“ su komandos draugais įveikė visas devynias ekipas po du kartus. Tai pirmas toks atvejis „LCK“ lygos istorijoje. Vienintelis panašus precedentas buvo nutikęs Europoje 2015 metais, kai „Fnatic“ „best of 1“ serijų formate taip pat sugebėjo žengti nesuklupę nei karto.

„Scanpix“ nuotr./„League of Legends“ pasaulio čempionato finalas
„Scanpix“ nuotr./„League of Legends“ pasaulio čempionato finalas

Egzistuoja argumentas, jog „T1“ pavyko pasiektį šį įspūdingą rekordą vien dėl suprastėjusios pandeminės situacijos Pietų Korėjoje. Dėl šios priežasties dalis varžovų žaidė savo atsarginėmis sudėtimis, nes pagrindiniai žaidėjai sirgo koronavirusu. Vis dėlto tai nesumenkina „T1“ pasiekimo, nes tokiems Korėjos milžinams kaip „Damwon KIA“ teko patirti pralaimėjimo kartėlį ir prieš atsarginių sudėčių komandas.

Tarpsezonio metu komanda atsisveikino su „Teddy“ ir „Canna“, tačiau juos pakeitę „bot“ žaidėjas „Gumayusi“ bei „top“ pozicijoje žaidžiantis „Zeus“ atnešė naujos vilties bei jaunatviškos energijos į daugkartinių pasaulio čempionų komandą. Šiuo metu esporto scenoje „Gumayusi“ laikomas bene geriausiu savo pozicijos žaidėju pasaulyje dėl sugebėjimo tinkamai žaisti kovų metu bei optimalia „itemizacija“. Taip pat buvo atliktas tyrimas, kurio metu superkompiuteris skaičiavo žaidėjų veiksmų optimalumą „SoloQ“ žaidimų metu, o šio tyrimo rezultatai parodė, jog „Gumayusi“ yra geriausias žaidėjas Korėjos serveryje.

Lieka klausimas – ar šis „T1“ dominavimas ilgai tęsis? Ar jiems pavyks laimėti atkrintamąsias „LCK“ varžybas? Ar pavyks namo parsivežti „MSI“ titulą, o galbūt net ir „Worlds“ trofėjų?

Aišku tik viena, „Faker“ ir „T1“ šiemet pasiruošę dominuoti ir laimėti viską, kas jų akiratyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai