Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ninjas in Pyjamas“ atsisveikina su „es3tag“

Švedijos esporto gigantas „Ninjas in Pyjamas“ skelbia, jog skiriasi jų CS:GO disciplinos komandos ir Danijos šaulio Patricko „es3tag“ Hanseno keliai. Šiuo metu 27-erių žaidėjas oficialiai yra perkeltas ant atsarginių suolelio, tačiau jam yra leista ieškotis naujos organizacijos.
„es3tag“
„es3tag“ / HLTV nuotr.

„NiP“ 2022-ais krėtė permainos gan dažnai – pradžioje komandoje buvo mėtomos kapitono ir AWP snaiperio ginklo rolės, vėliau buvo įsigyti Ludvigas „Brollin“ Brollanas ir Aleksis „Aleksib“ Virolainenas. Galiausiai atgal į „Astralis“ buvo parduotas vienas geriausių planetos CS:GO žaidėjų Nicolai „device“ Reedtzas, o dabar nuspręsta atsisakyti ir dar vieno dano paslaugų.

Per kiek daugiau nei metus su „NiP“ „es3tag“ daug pasiekti nepavyko – komanda laimėjo du nedidelius titulus „Global eSports Tour Dubai“ ir Švedijos taurę, na o didžiuosiuose turnyruose toliausiai nueita „ESL Pro League“ 15-ajame sezone ir „Blast Premier Fall Finals“, kur buvo patekta į top4.

Paskutinis pokytis pagrindinėje komandoje buvo kuomet į Švedijoje įsikūrusią komandą atvyko naujas kapitonas „Aleksib“. Su suomiu priešaky „ninzdės“ su vėjeliu prasibrovė į „IEM Rio Major“, kur regioninėse atrankinėse sausai 3-0 žengė į priekį. Tačiau pačiame „Major“ vaizdelis buvo visai kitas – „NiP“ neiškovojo nei vienos pergalės ir krito iš čempionato net nepatekę į grupių etapą.

Internete iškart pasklido kalbos, jog „es3tag“ susidomėjo Danijos esporto organizacijos „Astralis“ komanda, kuriai, atrodo, kaip tik ir trūksta penktojo žaidėjo. Vis dėlto, daug „Astralis“ šiam žaidėjui pasiūlyti negalės – jau dabar yra aišku, jog ši komanda nedalyvaus po mėnesio vyksiančiame „IEM Katowice 2023“ – vieno didžiausių metų pradžioje vyksiančių CS:GO renginių.

„NiP“ sudėtis po pokyčių:

  • Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen
  • Fredrik "⁠REZ⁠" Sterner
  • Hampus "⁠hampus⁠" Poser
  • Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin
  • Daniel "⁠djL⁠" Narancic (treneris)
  • Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen (atsarginis)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas