Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oficialu: Aurimas „Bymas“ Pipiras turi naują komandą

Vienas žymiausių Lietuvos „Counter-Strike“ žaidėjų Aurimas „Bymas“ Pipiras sugrįžta į aukščiausią lygį ir prisijungia prie „Into The Breach“ kolektyvo.
„Bymas“
„Bymas“ / Twitter nuotr.

Praėjo bene metai nuo to laiko, kuomet „Bymas“ paskutinį sykį žaidė CS:GO turnyre. Paskutiniuoju jo čempionatu tapo „IEM Cologne 2022“, kur lietuvis kartu su „MOUZ“ penketuku nužygiavo iki ketvirtfinalio. Vėliau Vokietijos esporto organizacija nusprendė atsisveikinti su Pipiru ir vietoje jo į pagrindinę sudėtį pasikvietė Dorianą „⁠xertioN⁠“ Bermaną.

„Bymas“ savo profesionalo karjerą pradėjo 2020-aisiais, kuomet žymusis Nikola „NiKo“ Kovačas pakvietė jį į tuometinę savo komandą „FaZe“. Su šia ekipa tuomet vos 16-os metų sulaukęs lietuvis sužaidė tokiuose turnyruose kaip „Dreamhack Masters“, „Blast Premier Spring“ bei „CS Summit“.

Atkreipęs į save dėmesį „Bymas“ perėjo į tuometinius „Mousesports“, kurie su laiku persivadino į „MOUZ“. Du metus tęsėsi lietuvio ir vokiečių organizacijos bendradarbiavimas, kol buvo nuspręsta atsinaujinti, paliekant Aurimą ant komandos suolo. Na, o šių metų vasario mėnesį, baigus galioti lietuvio kontraktui, „MOUZ“ galutinai atsisveikino su „lurk“ (lūkuriuotojo aut.past.) pozicijos žaidėju.

Ilgą laiką sklido kalbos apie „Bymo“ perėjimus į naują komandą, tačiau iki šiol nieko oficialaus ir pats žaidėjas negalėjo patvirtinti. Galiausiai, prieš pat „IEM Cologne 2023“, britų esporto organizacija „Into The Breach“ paskelbė, jog kviečiasi Pipirą ir nuo šiol vėl išvysime jį besivaržantį aukščiausiame „Counter-Strike“ lygyje.

VIDEO: Interviu su BYMAS - Turnyrai, Nauja Komanda, Lietuvos scena

Be lietuvio prie komandos prisijungia ir Adamas „⁠NEOFRAG⁠“ Zouharas. Čekas atvyksta iš „OG“ komandos, kurioje rungtyniavo virš metų. Šioje ekipoje 22-ejų šaulys nepateisino į jį dėtų vilčių – atvykęs iš „SINNERS“, kur demonstravo stabilų ir gerą žaidimą, to pakartoti tarptautiniame „OG“ kolektyve jam nepavyko. Dabar „NEOFRAG“ gavo dar vieną šansą įrodyti savo vertę ir kartu su „Bymu“ kimba į darbus „Into The Breach“ kolektyve.

„Bymas“ su „NEOFRAG“ komandoje pakeitė Cai'ų „⁠CYPHER⁠“ Watsoną ir Sebastianą „⁠volt⁠“ Malosą, kurie pavasarį vykusiame Pasaulio CS:GO čempionate „Blast.tv Paris Major“ visų nuostabai nužygiavo iki ketvirtfinalio.

„Into The Breach“ jau spėjo sužaisti vieną „online“ mačą nauja sudėtimi – vakar penketukas pralaimėjo „Gamers8“ turnyro kvalifikacijoje ukrainiečiams „MB“. Taip pat jų laukia „online“ atranka į „ESL Pro League“, na o „LAN“, kaip jau minėta anksčiau, komandą išvysime „Intel Extreme Masters Cologne“ jau įkrintamųjų etape. Kelne vyksiančiame turnyre turėsime jau du lietuvius – be „Bymo“ čia rungsis ir Justinas „jL“ Lekavičius su „Natus Vincere“.

Naujoji „Into The Breach“ sudėtis:

  • Karol „⁠rallen⁠“ Rodowicz
  • Joey „⁠CRUC1AL⁠“ Steusel
  • Thomas „⁠Thomas⁠“ Utting
  • Aurimas „⁠Bymas⁠“ Pipiras
  • Adam „⁠NEOFRAG⁠“ Zouhar
  • Gustavo „⁠Juve⁠“ Alexandre (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas