Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oficialu: „Ninjas In Pyjamas“ pasikvietė jauną ukrainiečių CS:GO snaiperį

Švedų esporto organizacija „Ninjas In Pyjamas“ skelbia, jog rado pamainą praeitų metų gruodžio mėnesį CS:GO komandą palikusiam Patrickui „es3tag“ Hansenui.
"headtr1ck"
"headtr1ck" / NiP nuotr.

Tapo aišku, jog pirmą kartą istorijoje šioje komandoje žais ne iš Skandinavijos kilęs žaidėjas. Po gausybės gandų galiausiai prie „NiP“ prisijungia Daniilas „headtr1ck“ Valitovas.

18-etis ukrainietis į Švedijos sostinę atvyksta po karjeros periodo Ukrainos esporto gigante „Natus Vincere“, kur jis atstovavo „NAVI Junior“ komandą.

Dabartinis komandos AWP rolės žaidėjas Fredrikas „REZ“ Sterneris užleis savo vietą „headtr1ck“ ir pats persiorientuos į kitą poziciją.

Ukrainietis pasirodė puikiai 2022-ais metais, kuomet atstovaudamas „NAVI“ jaunimo komandai demonstravo įspūdingą žaidimą „Weplay Academy“ lygoje. Taip pat, Valitovas dukart buvo pasirodęs ir pagrindinėje „Natus Vincere“ sudėtyje „ESL Pro League“ 15-ajame sezone bei „Blast Premier Fall Groups“ turnyre.

Po šių pasirodymų „NAVI“ nusprendė parduoti savo jaunąjį talentą. Tiesa, tuomet komandos treneris Andrey „B1ad3“ Gorodenskiy, duodamas interviu CS:GO portalams, užsiminė, jog „headtr1ck“ kol kas nėra pasiekęs to lygio, jog galėtų rungtyniauti su pačiais stipriausiais pasaulio žaidėjais.

Dabar, jau naujoje komandoje, jaunasis snaiperis galės paneigti šias buvusio jo trenerio kalbas, o pirmuoju turnyru „NiP“ su atsinaujinusia sudėtimi taps „Blast Premier Spring Groups“ Kopenhagoje, sausio 19.

Naujoji „NiP“ CS:GO komandos sudėtis:

  • Fredrik „⁠REZ⁠“ Sterner
  • Hampus „⁠hampus⁠“ Poser
  • Ludvig „⁠Brollan⁠“ Brolin
  • Aleksi „⁠Aleksib⁠“ Virolainen
  • Daniil „⁠headtr1ck⁠“ Valitov
  • Daniel „⁠djL⁠“ Narancic (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas