Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtas naujasis „Counter-Strike 2“

Legendinio CS:GO žaidimo kūrėjai „Valve“ pagaliau pristato ilgai lauktą, atnaujintą žaidimo versiją „Counter-Strike 2“. Ši nauja žaidimo versija naudos naujesnį „Source 2“ žaidimų variklį.
Counter-Strike 2
Counter-Strike 2

Kovo 22 dieną „Valve“ pristatė „Counter-Strike 2“. CS:GO bendruomenė jau keletą metų laukė ir stebėjo kiekvieną „Valve“ žingsnį ties žaidimo perkėlimu į naujajį variklį. Ir pagaliau tai įvyko.

Žaidimo kūrėjai savo „YouTube“ kanale pristatė tris naujus vaizdo įrašus apie atnaujintus žaidimo aspektus. Pirmasis iš jų pristato žaidimo serverio dažnio atnaujinimą, dėl kurio žaidėjai pastaruoju metu labai skundėsi. Pagal „Valve“ nuo dabar žaidimas tiksliai žinos, kada buvo iššautas šovinys ar išmesta granata.

VIDEO: Counter-Strike 2: Moving Beyond Tick Rate

Antrajame vaizdo įraše kompanija pristato žemėlapių atnaujinimus. Nuo šiol šiek tiek keičiasi tekstūros ir žemėlapių apšvietimas. Bus perdirbti seniausi „Counter-Strike“ žemėlapiai ir pritaikyti naujajam žaidimo varikliukui.

VIDEO: Counter-Strike 2: Leveling Up The World

Trečiasis vaizdo įrašas kalba išskirtinai apie dūmines užsklandas ir jų atnaujinimus. O jie atrodo tikrai įspūdingai. Realistiški, vietą užpildantys ir išsklaidomi dūmai pridės išskirtines mechanikas naujajam žaidimui.

VIDEO: Counter-Strike 2: Responsive Smokes

Naująjį „Counter-Strike 2“ žaidimo kūrėjas „Valve“ žada išleisti jau šią vasarą, o kai kurie CS:GO žaidėjai bus pakviesti į limituotą testavimą, kuris prasideda jau šiandien. Reikia tiesiog prisijungti į žaidimą ir pagrindiniame ekrane sulaukti atsiradusio įrašo apie galimybę išbandyti CS2.

„Counter-Strike: Global Offensive“ vos neseniai pasiekė naują vienu metu žaidžiančių žaidėjų rekordą su daugiau nei 1,4 mln. žaidėjų. Tam turėjo įtakos ir visos kalbos apie naująjį „Counter-Strike 2“, tad ši naujiena tikrai išsprogdino žaidimo mėgėjų bendruomenę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas