Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš sezono startą netikėtas perėjimas: „MAGILA“ palieka „7 Reasons“ ir keliasi į „SD Invicta“

Prieš pat ESEA 44 sezono startą – sujudimas Lietuvos CS:GO scenoje. Neseniai sudėtį paskelbusią „7 Reasons“ ekipą palieka Matas „MAGILA“ Magila. Jis prisijungs prie „SD Invicta“ komandos, kurioje šį sezoną dėl asmeninių priežasčių nežais snaiperis Ąžuolas „AwwEzz“ Misevičius.
Esporto lygos finalas
Matas „MAGILA“ Magila / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Po Lietuvai įspūdingo 43-iojo tarptautinės ESEA lygos sezono buvo aišku, kad tarpsezoniu matysime ne vieną lietuviškos CS:GO komandos pokytį. „SD Invicta“ ir „7Reasons“ pateko į vieną aukščiausių „Advanced“ diviziją, o „PANAMA“, „Inferus Esports“ ir „Grindas“ startuos žemesnėje „Main“ divizijoje.

Gruodžio 23 dieną „7 Reasons“ pristatė savo atnaujintą sudėtį, kurią sudarė „MAGILA“, „Fierre“, „Ledz1t“, „SlokkerR“ ir „Tabi“. „SD Invicta“ tuo metu apie sudėties pokyčius nepranešė, bet vos prieš keletą dienų pasirodė informacija, kad jų snaiperis Ąžuolas „AwwEzz“ Misevičius galimai praleis artėjantį lygos sezoną. Komanda pakeitimo jam pradėjo dairytis ir tarp „7 Reasons“ žaidėjų.

Likus vos keletui dienų iki sezono pradžios paaiškėjo, kad „MAGILA“ jungiasi prie „SD Invicta“ komandos, o „7 Reasons“ teks ieškoti naujo žaidėjo. Bendruomenės reakcijų buvo įvairių. Vieni kaltina tiek žaidėją, tiek „SD Invicta“ organizaciją perėjimu prieš pat sezono startą, kiti tuo metu teigia, kad žaidėjo nelaikė jokia sutartis, tad tai yra visiškai normalu.

Pats Matas „MAGILA“ Magila portalui teigė, kad prisijungimas prie „7 Reasons“ buvo ganėtinai skubotas, tad sužinojęs apie galimybę prisijungti prie „SD Invicta“ jis stengėsi kuo greičiau pranešti komandai apie sprendimą, taip nenorėdamas pakenkti komandai vėlesnėje sezono stadijoje. „MAGILA“ taip pat padės komandai sužaisti pirmąjį „SCL“ lygos mačą, kol „7 Reasons“ susiras žaidėją į jo vietą.

Organizacija „7 Reasons“ reaguodami į situaciją paskelbė, kad žaidėjo sprendimas buvo gana netikėtas, bet kadangi komanda buvo pakankamai nauja, didelės žalos nebuvo padaryta. Taip pat organizacija paminėjo, kad jau turi naują žaidėją savo komandoje.

15min žiniomis prie „7 Reasons“ jungiasi Aleksandras „StreakN“ Kantminas, kuris kartu su „PANAMA“ šį sezoną turėjo startuoti „Main“ divizijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?