Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“: kova dėl išlikimo

Lietuviška „Amber Clutch“ lyga jau artėja link atkrintamųjų etapo. 8 geriausios lietuviškos komandos jau pabaigė daugiau nei pusę lygos sezono. Kaip išsidėstė turnyrinė lentelė ir kas užsitvirtins vietas pusfinalių etape?
Topo Centro Amber Clutch by HyperX
Topo Centro Amber Clutch by HyperX / 15min nuotr.

Per pirmuosius turus išaiškėjo dvi turnyro lyderės - „SD Invicta“ ir „KalbosEgzaminas“. „Grindas“ bei „7Reasons LT“ komandos seka iš kart už jų ir taip pat gali kovoti dėl aukščiausių pozicijų. „Inferus Esports“, „7Reasons AP“, „RedPackWild“ ir „Panama“ komandoms šis sezonas sekėsi šiek tiek sunkiau.

15min nuotr./Turnyrinė lentelė
15min nuotr./Turnyrinė lentelė

Lyderio pozicija

„KalbosEgzaminas“ ir „SD Invicta“ šeštadienį kovojo dėl pirmosios vietos turnyrinėje lentelėje. Įdomu tai, kad prie „KalbosEgzamino“ sudėties šiam mačui prie komandos prisijungė Justinas „jL“ Lekavičius iš „Apeks“ komandos. Mačas buvo tikrai intriguojantis ir reikalavo net trijų žemėlapių. Trečiajame stipresni buvo „KalbosEgzaminas“, kurie užsitvirtino pirmąją poziciją lentelėje.

Kova dėl atkrintamųjų

Dviems lyderėms užsitikrinus vietą pusfinalių etape, kitos dar gali kovoti dėl vietos atkrintamosiose. „RedPackWild“ būtent šiandienos transliacijos metu kovos dėl paskutinio šanso kovoti atkrintamosiose. Jų varžovai - „Grindas“, komanda, kuri turi vos vieną pralaimėjimą šiame sezone.

„7Reasons LT“ ir „Inferus Esports“ kiekviena kova yra aukso vertės. Jos abi kovoja dėl 3 arba 4 pozicijos lentelėje.

Transliacijos

Lygos sezone liko du turai, kuriuose iki galo paaiškės pusfinalių poros. Transliacijos vyks sekmadienį 18:30 ir trečiadienį 18:00 „Esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas